Ervaringen van deelnemers:


-Mariƫlle is een coach in hart en nieren geeft les als geen ander; haar lessen zijn ervaringsgericht, gezellig, ontspannen en verdiepend: het heeft mij laten zien en ervaren hoe je kunt leven vanuit liefde.


- Ik heb het gevoel dat ik nu de signalen die mijn lichaam mij geeft veel beter begrijp en daarnaar kan handelen. Er is als het ware opnieuw contact tussen mijn hoofd en mijn lichaam gemaakt waarbij de communicatie nu 2 kanten op werkt in plaats van een kant. Voorheen volgde mijn lichaam alleen naar mijn hoofd, nu luistert mijn hoofd ook naar mijn lichaam.

- Ik zat letterlijk vast in mijn lichaam, alles stond strak. Nu voel ik ruimte en betrokkenheid en durf ik meer op mijn lichaam te vertrouwen.

- Door het werken met Chaira heb ik geleerd om op een andere manier verbinding te maken met mijn omgeving. Vanuit aandacht en liefde. Hierdoor kan ik meer mezelf zijn te midden van anderen en voel ik me eigenlijk in het algemeen ook sterker geworden.

- Het heeft mij bewust gemaakt hoeveel er gezegd wordt zonder woorden. Wanneer je echt contact maakt en wanneer niet of maar gedeeltelijk. Daar ben ik toen bewust mee gaan spelen: wanneer wil ik echt contact maken en wanneer is dat eigenlijk helemaal niet zo nodig.